Αρχική Ενημέρωση Τα νέα μας
Τα νέα μας
Μετεκλογική δήλωση Αντωνίου Σπ. Γραβάνη - 04.12.2017 PDF Εκτύπωση E-mail

bw3

ΔΗΛΩΣΗ

Με την ολοκλήρωση της άψογης εκλογικής διαδικασίας στον ΔΣΛ, επιθυμώ να ευχαριστήσω τους πολυάριθμους συναδέλφους που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, δεχόμενοι την πρότασή μου για έναν Δικηγορικό Σύλλογο ανανεωμένο, σύγχρονο και εξωστρεφή. Εντέλει, η πλειοψηφία του δικηγορικού σώματος προέκρινε μια διαφορετική προσέγγιση στα δικηγορικά θέματα, καθόλα σεβαστή, που θα κριθεί στην πράξη την επόμενη τετραετία. 

Η πορεία και το έργο μου ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2008 έχει αποδείξει ότι δεν κινούμαι βάσει προσωπικής ατζέντας. Για μένα πάντοτε προτεραιότητα είχε το ουσιαστικό έργο προς όφελος του μαχόμενου Λαρισαίου δικηγόρου. Στην κατεύθυνση αυτή άλλωστε, κινήθηκε και η προεδρική μου υποψηφιότητα, με άξονες την ανάδειξη του αφανούς έργου των τελευταίων ετών και την σαφή περιγραφή προγραμματικών θέσεων και πλαισίου διεκδικήσεων με όραμα και στόχο για το Βήμα Μπροστά της Δικηγορίας. Πρώτιστο μέλημά μου παράλληλα, αποτέλεσε η διατήρηση ενός αξιοπρεπούς και υψηλού επιπέδου προεκλογικού λόγου, κάτι που αναγνωρίζεται από όλους τους συναδέλφους, υποστηρικτές και όχι. Για τον λόγο αυτό είμαι ιδιαιτέρως υπερήφανος για τους συναδέλφους υποψηφίους της Σύγχρονης Πρότασης Δικηγόρων με τους οποίους συνεργάστηκα στενά όλη αυτή την περίοδο.

Για την νεοεκλεγείσα διοίκηση του ΔΣΛ, πλέον ακολουθεί η ώρα της αλήθειας και της σύγκρισης. Οι διαδικτυακές λεζάντες και ρητορείες τελειώνουν και από 1η Ιανουαρίου έρχεται η ώρα της παραγωγής έργου και της αντιμετώπισης πραγματικών προβλημάτων. Εμείς θα είμαστε εκεί για να συμβάλλουμε εμπράκτως, αλλά και για να ελέγχουμε, να κρίνουμε και να ενημερώνουμε, πάντοτε καλόπιστα, υπεύθυνα και ειλικρινά. 

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΠ. ΓΡΑΒΑΝΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

 
Μήνυμα Αντώνη Γραβάνη για το εκλογικό αποτέλεσμα της 26.11.2017 PDF Εκτύπωση E-mail

grafeioSMALL

 

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στη χθεσινή εκλογική διαδικασία του ΔΣΛ, και ιδιαιτέρως όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Με δεδομένες τις ιδιαίτερες δυσκολίες, που προκλήθηκαν από την πολυδιάσπαση του συνδικαλιστικού χώρου στον οποίο ανήκω, το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί μεγάλη δικαίωση του τίμιου και καθαρού αγώνα που έδωσα μαζί με την ομάδα υποψήφιων Συμβούλων της Σύγχρονης Πρότασης Δικηγόρων Λάρισας. Ταυτόχρονα αποτελεί εφαλτήριο για μια μεγάλη ανατροπή στην επαναληπτική ψηφοφορία της επόμενης Κυριακής.


Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτή την ανατροπή είναι η υπέρβαση των προσωπικών σκεπτικών και η πρόταξη του κοινού συμφέροντος, υπό την έννοια της διασφάλισης μελλοντικής προοπτικής για τον ΔΣΛ. Στο πλαίσιο της προεκλογικής επικοινωνίας, εγώ προσωπικά και οι συνάδελφοι υποψήφιοι σύμβουλοι, καταθέσαμε την πιο ολοκληρωμένη και ρεαλιστική πρόταση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και τη σταδιακή αναβάθμιση του δικηγορικού λειτουργήματος σε τοπικό και γενικό επίπεδο. Επιπλέον, ευαγγελιστήκαμε μια νέα νοοτροπία και αρθρώσαμε έναν νηφάλιο προεκλογικό λόγο θέσεων, προτάσεων και επιχειρημάτων, δίχως να εμπλακούμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.


Τα διλήμματα που πλέον τίθενται για τον Λαρισαίο δικηγόρο είναι ξεκάθαρα: Σύγχρονη πρόταση ή οπισθοδρόμηση; Ρεαλισμός ή βερμπαλισμός; Μέλλον ή παρελθόν;
Οι Λαρισαίοι δικηγόροι διαθέτουν νου και κρίση και καλούνται να δώσουν τις απαντήσεις με την θετική τους ψήφο, προσερχόμενοι στην κάλπη την Κυριακή 03.12.2017.

 
Κεντρική προεκλογική ομιλία Αντώνη Γραβάνη - 24.11.2017 PDF Εκτύπωση E-mail

POSTERsmall

 
Πλήρης Ηλεκτρονική Παρουσίαση Προγραμματικών Θέσεων και Προτάσεων PDF Εκτύπωση E-mail

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής προσπάθειας ενημέρωσης και επικοινωνίας, οι συνάδελφοι και συνεργάτες υποψήφιοι σύμβουλοι κι εγώ, κινηθήκαμε με βάση αυτό που θεωρούμε ως αυτονόητο για  τα δεδομένα της εποχής. Διοργανώσαμε για πρώτη φορά Ανοιχτή Συζήτηση για θέματα Δικηγορικής Καθημερινότητας την 17.10.2017, πραγματοποιήσαμε Δικηγορική Συνάντηση με φιλανθρωπικό πρόσημο την 14.11.2017, ενώ επίσης πρωτοποριακή για τα δεδομένα του ΔΣΛ ήταν η ξεχωριστή εκδήλωση Παρουσίασης Προγραμματικών Θέσεων και Προτάσεων που πραγματοποιήσαμε την περασμένη Πέμπτη 16.11.2017.

Στο πλαίσιο αυτού που εμείς αποκαλούμε «καινοτομία της κοινής λογικής», σας αποστέλλω σήμερα την Ηλεκτρονική Παρουσίαση των Προγραμματικών Θέσεων και Προτάσεων που επεξεργάστηκα μαζί με τους υποψηφίους συμβούλους της Σύγχρονης Πρότασης Δικηγόρων Λάρισας. Συνειδητά αποφασίσαμε να μην εκδώσουμε έντυπο φυλλάδιο και να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματα της τεχνολογικής εξέλιξης εξοικονομώντας αντίστοιχους φυσικούς και υλικούς πόρους και προστατεύοντας το περιβάλλον.

Ευελπιστώ ότι η συνημμένη παρουσίαση θα συμβάλλει στην ενημέρωσή σας, καθώς και στη διαμόρφωση πληρέστερης εικόνας για τον τρόπο σκέψης και την προσέγγισή μου επί των θεμάτων της Δικηγορίας. Θα είναι ιδιαίτερη χαρά, αν επιπλέον η συνημμένη παρουσίαση αποτελέσει το έναυσμα για περαιτέρω διάλογο και επικοινωνία μαζί σας (ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά και αυτοπρόσωπα).
Παραμένω στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση ή επεξήγηση.

Αντώνης Γραβάνης
Δικηγόρος Λάρισας
Υποψ. Πρόεδρος ΔΣΛ

 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 
Εκδήλωση για την Παρουσίαση Προγραμματικών Θέσεων κ. Αντώνη Γραβάνη - 16.11.2017 PDF Εκτύπωση E-mail

IMG 5177 FB2

Μια ξεχωριστή και πρωτοποριακή, για τα δεδομένα του ΔΣΛ, εκδήλωση, θα διοργανωθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου Δικηγόρων την Πέμπτη στις 19:30, όπου ο απερχόμενος γενικός γραμματέας του ΔΣΛ και υποψήφιος Πρόεδρος κ. Αντώνης Γραβάνης θα προβεί στην Παρουσίαση των Προγραμματικών Θέσεων και Προτάσεων ενόψει των δικηγορικών εκλογών της 26ης Νοεμβρίου 2017.

Στόχος είναι να τεθούν υπόψη των Λαρισαίων Δικηγόρων συγκεκριμένες και ξεκάθαρες προτάσεις για τα ζητήματα τοπικού και γενικότερου δικηγορικού ενδιαφέροντος, καθώς και οι θέσεις του υποψηφίου προέδρου για την επόμενη ημέρα της Δικηγορίας. Διακηρυγμένη είναι άλλωστε η θέση του κ. Γραβάνη ότι ο προεκλογικός διάλογος προεχόντως πρέπει να προβάλλει τον θετικό λόγο, τα επιχειρήματα και τις προτεινόμενες λύσεις κάθε υποψηφίου συμβάλλοντας στη μόρφωση πληρέστερης άποψης του δικηγορικού εκλογικού σώματος. Λόγω της προηγούμενης εμπειρίας του κ. Γραβάνη στη διοίκηση του Συλλόγου, ιδιαίτερη θέση θα κατέχουν οι προτεινόμενες δράσεις για περαιτέρω βελτίωση της δικηγορικής επαγγελματικής καθημερινότητας (που ο ΔΣΛ μπορεί να υλοποιήσει αυτοτελώς), καθώς και οι προτεινόμενες κατευθύνσεις και διεκδικήσεις του κλάδου πάνω στα μεγάλα ζητήματα (που θα κριθούν κυρίως σε επίπεδο δευτεροβάθμιων οργάνων).

Επιπλέον αναφορά θα γίνει στο έργο που επιτελέστηκε τα τελευταία χρόνια με έμφαση σε δράσεις του ΔΣΛ που υλοποιήθηκαν κατόπιν εναύσματος, εισήγησης και με επιμέλεια του υποψηφίου Προέδρου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων του ΔΣΛ που στηρίζουν την προεδρική υποψηφιότητα του Αντώνη Γραβάνη.

 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 1 από 13

All rights reserved. Copyright 2006-2014 spdl.gr. Designed & developed by IRiS Design. Checked at January 2014.