Αρχική Εκλογές 2018 Το Πρόγραμμα
Πλήρης Ηλεκτρονική Παρουσίαση Προγραμματικών Θέσεων και Προτάσεων PDF Εκτύπωση E-mail

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής προσπάθειας ενημέρωσης και επικοινωνίας, οι συνάδελφοι και συνεργάτες υποψήφιοι σύμβουλοι κι εγώ, κινηθήκαμε με βάση αυτό που θεωρούμε ως αυτονόητο για  τα δεδομένα της εποχής. Διοργανώσαμε για πρώτη φορά Ανοιχτή Συζήτηση για θέματα Δικηγορικής Καθημερινότητας την 17.10.2017, πραγματοποιήσαμε Δικηγορική Συνάντηση με φιλανθρωπικό πρόσημο την 14.11.2017, ενώ επίσης πρωτοποριακή για τα δεδομένα του ΔΣΛ ήταν η ξεχωριστή εκδήλωση Παρουσίασης Προγραμματικών Θέσεων και Προτάσεων που πραγματοποιήσαμε την περασμένη Πέμπτη 16.11.2017.

Στο πλαίσιο αυτού που εμείς αποκαλούμε «καινοτομία της κοινής λογικής», σας αποστέλλω σήμερα την Ηλεκτρονική Παρουσίαση των Προγραμματικών Θέσεων και Προτάσεων που επεξεργάστηκα μαζί με τους υποψηφίους συμβούλους της Σύγχρονης Πρότασης Δικηγόρων Λάρισας. Συνειδητά αποφασίσαμε να μην εκδώσουμε έντυπο φυλλάδιο και να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματα της τεχνολογικής εξέλιξης εξοικονομώντας αντίστοιχους φυσικούς και υλικούς πόρους και προστατεύοντας το περιβάλλον.

Ευελπιστώ ότι η συνημμένη παρουσίαση θα συμβάλλει στην ενημέρωσή σας, καθώς και στη διαμόρφωση πληρέστερης εικόνας για τον τρόπο σκέψης και την προσέγγισή μου επί των θεμάτων της Δικηγορίας. Θα είναι ιδιαίτερη χαρά, αν επιπλέον η συνημμένη παρουσίαση αποτελέσει το έναυσμα για περαιτέρω διάλογο και επικοινωνία μαζί σας (ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά και αυτοπρόσωπα).
Παραμένω στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση ή επεξήγηση.

Αντώνης Γραβάνης
Δικηγόρος Λάρισας
Υποψ. Πρόεδρος ΔΣΛ

 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 

All rights reserved. Copyright 2006-2014 spdl.gr. Designed & developed by IRiS Design. Checked at January 2014.